HÉTVÉGI EREDMÉNYEK

Szombaton, november 3-án Bozsik-futsal tornán vettünk részt Hegykőn. U11-es és U13-as korosztályú csapataink egyaránt szépen helyt álltak. A torna teljes mértékben szolgálta célunkat: játékosaink megfelelő játékpercet töltöttek a pályán és “élesebb helyzetben” is kipróbálhatták amiket az edzésen gyakoroltak. Oklevelet kapott az U11-es korosztályban Kovács Bálint, az U13-as korosztályban Varga Ármin.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki az FSC Hegykő egyesületnek a szervezésért és a gördülékeny lebonyolításért!

Vasárnap, december elsején ugyanez a két korosztály lépett pályára – immár futsal bajnoki tornákon. Ellenfeleink felkészültsége, játéktudása itt már sokkal jelentősebb volt; nehezebb mérkőzéseket játszottunk. Mindkét korosztályban sok hiányzónk volt, de a jelenlévők igyekeztek a legjobb színvonalú játék bemutatására.

A bajnokságban sem szeretnénk ha eredménykényszer alatt játszanának csapataink, elsődleges cél a mérkőzésrutin megszerzése, a gyorsaság és a pontosság fejlesztése, ám mégis bajnokságról van szó, így a mutatott játék mellett az eredmények is egyfajta visszajelzést adnak.

U11-es csapatunk mindhárom mérkőzését elvesztette, ajóval erősebb ellenfelekkel szemben jól láthatóak voltak hiányosságaink, amiket igyekszünk mielőbb pótolni. Jó visszajelzést kaptunk, ami megmutatja az irányt felkészülésünk vonatkozásában.

U 13-as csapatunk egy vereség és két győzelem mellett a második helyen zárt és esetükben is jól láthatóak voltak a hiányosságok, a fejlesztendő területek.

Mindkét csapatunknak gratulálunk!


támogatóink