Hétvégi eredmények

December 8-án, vasárnap elkezdte bajnoki szereplését U15-ös futsal csapatunk.

Első mérkőzésünket a SFAC csapata ellen játszottuk. A kezdés “döcögősre” sikerült, ám a második félidő közepére 2 gólos előnybe kerültünk, ekkor 4-2-re állt a találkozó. A hajrában ellenfelünk szerzett még két gólt, így egy megnyerhető mérkőzésen nem sikerült 3 pontot szereznünk. SFAC-STFK: 4-4.

jegyzőkönyv

Második mérkőzésünket a Mosonmagyaróvár ellen vívtuk és hamar vezetést is szereztünk. A félidőre 2-1-es hátrányban vonultunk. A második félidőben megmutatkozott erőnléti és rutin-beli hátrányunk, így az ellenfél magabiztos, 8-1 arányú győzelmet aratott.

jegyzőkönyv

Harmadik mérkőzésünk szintén nagyon nehéznek ígérkezett, a Kóny csapata ellen. Játékosaik jelentős fizikális fölényben voltak a mieinkkel szemben. (Kapusuk például 2m feletti magasságával meglepő jelenség volt.)

Az első félidőben nagyon fegyelmezett játékkal sikerült 2-0-s előnyt kiépítenünk. A második félidőben a kónyiak még erőszakosabbá, néha már durvává váltak: természetesen győzni akartak. Előnyünk a második félidő közepe előtt elfogyott, a bal oldalról két óriási góllal egyenlített ellenfelünk.

A hajrára készülve azonban ismét előnybe kerültünk, ami a 37. percig tartott, ekkor 3-3-ra módosult az állás. Ekkor 3 perccel a vége előtt “kis büntetőhöz” jutottunk köszönhetően ellenfelünk félidő-beli 4. szabálytalanságának. Ezt azonban elhibáztuk. Éreztük, hogy ebben a pár percben még a döntetlen megtartása is nagy teljesítmény lehet, mert a pályán elszabadultak az indulatok…

Csapatunk mentális erejét dícséri, hogy a kaotikus véget érő mérkőzés 39. percében ismét gólt szerzett, kialakítva a 4-3-as végeredményt.

Gratulálunk az egész csapatnak; fantasztikus győzelem volt!

jegyzőkönyv

A megszerzett 4 ponttal a csoport 2. helyén várjuk a folytatást.

 

 


támogatóink