A “félidőnél” tartanak a futsal bajnokságok-áttekintő

A legkisebb, U9-es csapatunk esetében egyértelműen látszik a mérkőzések, a rutin hiánya. Ennek ellenére dinamikus a fejlődésük és – reményeink szerint – a téli futsal szezon végére behozzuk az ellenfelekkel szembeni lemaradásunkat.

U11-es csapatunk parádésan szerepel, gyakran meglepetéseket is okozva. A bajnoki csoport első helyezettjét, a Nebuló gárdáját a 4 közös mérkőzésünkből 2 alkalommal legyőztük, 2 alkalommal vereséget szenvedtünk tőlük, így a csoport 2. helyén telelünk. Mindez hatalmas teljesítmény, amihez gratulálunk a srácoknak. Külön meg kell említenünk, hogy játékosunk, Regdon Máté vezeti a góllövőlistát.

U 13-as csapatunk pontveszteség nélkül vezeti a bajnoki csoportját és magabiztosan halad a csoportelsőség felé. Hosszú még az út, de egyértelműen látszik, hogy képesek a megyei döntőbe jutni! Hatalmas gratulációt érdemelnek az eddigi teljesítményükhöz!

 

U15-ös futsal csapatunk csupán 3 mérkőzésen van túl, ahol 3 vereséget szenvedett. A sikeresebb folytatásban bízunk és erre minden okunk meg is van, sok sikert kívánunk nekik a folytatásban!


támogatóink