Csoportgyőztes lett az U13-as futsal csapatunk!

Tóth Kristóf, Galavics Gergő, Hircsu Ákos elnök, Fehér Ferenc edző, Balázsfi Tamás, Fülöp Ádám és Regdon Máté. Elöl: Juhász Zoltán. A képről hiányzik: Rózsadombi Martin és Dobovánszky Ábel.

 

Egyesületünk történetében először fordul elő, hogy valamely csapatunk megnyerte a csoportküzdelmeket és bejutott a megyei döntőbe!

“Az évad elején ezzel a korcsoporttal súlyos létszámgondok adódtak, ugyanis a Covid-járvány és a nem megfelelő szülői hozzáállás miatt sok játékosunk hagyott fel a sportolással.

Évek óta örömmel vesszük, hogy a Lövő SE labdarúgói és volt labdarúgói közül többen is részt vesznek csapatunkban a futsal bajnokságban, ami idén is így történt és az így megerősödött csapatunk képes volt a bravúrra.” – mondta el Hircsu Ákos, az STFK elnöke.

A bajnoki csoportot szinte hibátlan mutatóval teljesítő együttes a 18 találkozójából 17 alkalommal győzött és 1 alkalommal veszített.  148 gólt lőttünk és 21-et kaptunk, így minden mutató alátámasztja a megérdemelt továbbjutást. A bajnoki csoport végeredménye az alábbi linken tekinthető meg:

Futsal U13 “A” 9. forduló – MLSZ adatbank

Fehér Ferenc edző a taktikai érettséget emelte ki, ami alatt olyan felállási formákat és játékelemeket is ért, melyek a nagypályás labdarúgásban is hasznukra lesznek a játékosoknak.

A csoport gólkirálya Fülöp Ádám lett 53 találattal, ami egy plusz örömöt okoz valamennyiünknek.

Külön köszönetünket fejezzük ki valamennyi ellenfelünknek a sportszerű küzdelmekért, hiszen az ő pozitív hozzáállásuk segít minket is a fejlődésben. Mindannyiuknak sok sikert kívánunk!

Izgatottan várjuk a megyei döntőt; HAJRÁ SRÁCOK!!!


támogatóink