Klubfilozófiánk

Célunk az, hogy kiváló embereket neveljünk a gondjainkra bízott gyerekekből. Olyan többletet kívánunk hozzáadni fejlődésükhöz, amely egész életük során, minden élethelyzetben segítségükre lesz.

Ehhez a sportot, mint eszközt használjuk.

A jelenleg óvodás és iskolás generációk számára a legnagyobb kihívást az fogja jelenteni, hogy a világ körülöttük elképesztő gyorsasággal változik. A felnőtté válás mellett ennek az extra kihívásnak is meg kell felelniük, amihez plusz készségekre lesz szükségük.

Hogyan járul ehhez hozzá a sport?

Foglalkozásaink során a személyi kompetenciát fejlesztjük a helyzetfelismerés, problémamegoldás, döntéshozatal és végrehajtás révén. Ezek sebességét folyamatosan fokozzuk, ami minden területen javára válik a nálunk képzett gyerekeknek. Mi lehet jobban hasznára a “játékos ember”-nek (Homo Ludens) a személyiségfejlődéshez, mint maga a játék?

Egyesületünket támogató szervezetként definiáljuk: segítünk a gyermekek adottságai szerint a legtöbb készséget kifejleszteni.

Mindemellett a profi sportpályafutásra vágyókat segítjük céljaik megvalósításában: 13 volt játékosunk szerepel úgynevezett körzetközponti csapatban (Sc-Sopron és Lurkó UFC), egy fő az ETO FC Győr labdarúgó akadémiáján, 1 fő az Illés Akadémián és egy fő az osztrák Admira Akadémia U15-ös csapatában. Ez a megalakulásunk óta eltelt 8 év viszonylatában igazolja a tehetséggondozó tevékenységünk sikerét is.

Várunk minden gyermeket aki játszani szeretne más gyerekekkel, aki jól szeretné magát érezni egy olyan támogató közegben, amely fejleszti személyiségét.

  •  

támogatóink